Company in Dubai

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι μια δικαιοδοσία
Με Εξαιρετικά Προνομιακό Φορολογικό Καθεστώς

Προσθήκη στα Αγαπημένα

 

Πακέτα αμοιβών σύστασης εταιρείας στα ΗΑΕ από 105 $ USD και ετήσιες αμοιβές από 1260 $ USD. H "FBS ΚΟΤΣΟΜΥΤΗΣ", η οποία λειτουργεί από το 1998, είναι ένα πολύ γνωστό και καθιερωμένο διεθνές επαγγελματικό δίκτυο υπηρεσιών με ελεγχόμενα τοπικά μέλη / επιχειρηματικούς εταίρους κατόχους επίσημης άδειας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε τη διαδικασία με την αποστολή e-mail στο contact.gr@fbsemirates.com ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Τριετείς Θεωρήσεις Παραμονής (visa) Επενδυτών

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκτήσετε τη θεώρηση επενδυτή στα ΗΑΕ, οι οποίοι είναι:

  • ο ένας τρόπος είναι να δημιουργήσετε τη δική σας εταιρεία Ελεύθερης Ζώνης στα ΗΑΕ. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε ιδιοκτησία για να αποκτήσετε θεώρηση παραμονής
  • ή να επενδύσετε σε ακίνητα στα ΗΑΕ. Αυτό σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να έχετε εκπληκτική απόδοση ενοικίου και να επωφεληθείτε από την υπεραξία που είναι εξαιρετικά υγιής στο Ντουμπάι και τα ΗΑΕ, γενικά, το 2013.

Θεώρηση Παραμονής στα ΗΑΕ – 3τής Θεώρηση Παραμονής Επενδυτή

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μείνετε στα ΗΑΕ για μια περίοδο 3 ετών που ανανεώνεται και όσο δεν εγκαταλείπετε τη χώρα για περισσότερο από 6 μήνες τότε η θεώρησή σας δεν θα λήξει. Η Ελεύθερη Ζώνη Εμπορίου των ΗΑΕ είναι η θεώρησή σας και θα αναφέρει τον ιδιοκτήτη, εταίρο ή επενδυτή ως ονομασία.

Αυτή η θεώρηση σας επιτρέπει επίσης να υποστηρίξετε μέλη της οικογένειας (ακόμη και θετά παιδιά) και σε συνεργασία με το γραφείο μετανάστευσης και την έκδοση του αντιγράφου της Άδειας Εμπορίας στην Ελεύθερη Ζώνη μπορείτε στη συνέχεια να καθορίσετε τον τύπο της θεώρησης. Με την υποβολή του εντύπου της αίτησης, των φωτογραφιών διαβατηρίου, του αντίγραφου διαβατηρίου και της θεώρησης με τη σφραγίδα εισόδου η διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει από το γραφείο μετανάστευσης.

Μόλις υποβληθούν τα έγγραφα εκδίδεται ένα Ροζ Δελτίο που αποτελεί την 60ημέρη θεώρηση εργασίας και στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρωθεί ένα δελτίο υγείας καθώς και δακτυλικά αποτυπώματα.

Η διαδικασία μπορεί να γίνει από έναν εκπρόσωπο στην υπηρεσία μετανάστευσης και μπορούν να τον καθοδηγήσουν ως προς τον τρόπο για να διασφαλίσει ότι το αποτέλεσμα θα καταλήξει στην έκδοση θεώρησης παραμονής στα ΗΑΕ.

 

 

 

 

 

Είναι το μήνυμά σας επείγον;
 Ναι Όχι

  • Το ονοματεπώνυμό σας (απαιτείται)
  • Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (απαιτείται)
  • Ο αριθμός του κινητού σας τηλεφώνου:
  • Θέμα:
  • Το μήνυμά σας:
  • Εισάγετε αυτό τον κωδικό captcha


Skype Me™!